KimTec Srbija

Pretraživanje

Pretraživanje

Ljudski resursi

Krenimo malo drugačijim pristupom, jer mi zaista jesmo različiti. Upitaćete se zašto i kako je to moguće obuzeti postojećim mislima i stavovima, ali pokušajte da zastanete samo jedan trenutak u životu, možda baš čitajući ovaj sadržaj, kojim ćemo Vam u samo nekoliko redova pokušati približiti naš svet.

Poslušajte otkucaje srca i zamislite koliko je već otkucaja odradilo Vaše srce da bi postali osoba koja ste danas i koliko će još energije i truda biti uloženo da se i dalje razvijate u životu. Na isti način smo i mi rasli, snagom volje i željom za uspehom. Naši ljudi su naš krvotok koji nam pruža stabilnost, sigurnost i daje nam snagu, a svaka nova kap nam daje dodatnu kreativnost, dinamičnost i omogućava nam konstantan rast.

Dinamično okruženje

Budući da je u konstanti promene vrlo važno u svakom trenutku održati ravnotežu, mi se trudimo da svim članovima našeg tima pružimo mogućnost životne ravnoteže u odnosu na profesionalni i lični razvoj. Ako ste pouzdana, dinamična, kreativna i odgovorna osoba, spremna na timski rad i dokazivanje u potsticajnoj radnoj sredini, te ukoliko ste spremni s nama da kreirate zajedničku budućnost, javite nam se, a mi ćemo Vam pružiti priliku za profesionalan i lični razvoj u dinamičnom poslovnom okruženju.

Molbe

Svoje molbe i CV u Word formatu pošaljite na e-mail: posao@kimtec.rs.

 

Proverite OVDE  jeste li baš Vi osoba s kompetencijama
kakve tražimo u našem timu?