KimTec Srbija

Pretraživanje

Pretraživanje

Obaveštenje o zaštiti podataka o ličnosti
  16.6.2020
Obaveštenje o zaštiti podataka o ličnosti

Poštovani partneri,

Kompanija Kim Tec usmerena je na vas. Kupac nam je uvek na prvom mestu, što potvrđuje veliki broj stalnih kupaca i naše višegodišnje uspešno poslovanje.

Kako bismo nastavili uspešnu saradnju, ovim putem obraćamo vam se zbog stupanja na snagu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti. Zaštita vaših ličnih podataka nam je izuzetno važna i želimo da delimo i ostvarimo sa vama međusobno poverenje kako bismo uvek bili tu za vas.

U Politici privatnosti koju možete pročitati na linku jasno i transparentno smo objasnili na koji način koristimo vaše podatke i kako možete da sa njima da upravlljate u svakom trenutku.

Svi podaci koje koristimo su zaštićeni po najvišim standardima zaštite podataka o ličnosti i iste ne delimo, osim kada je to nužno kako bismo izvršili traženu uslugu prema vama.

Vaše zadovoljstvo našim uslugama nam je vrlo bitno i zbog toga se trudimo da vam kroz naše marketinške promocije i kanale ponudimo sadržaj kreiran za vas, kako bismo udovoljili vašim željama i potrebama za proizvodima i uslugama.

Za primanje newsletter-a o proizvodima i uslugama, nužna je vaša saglasnost. Molimo vas da odvojite par minuta vremena i da nam date svoj pristanak za dalje slanje newsletter-a u vezi sa proizvodima i uslugama iz naše distribucije.

 

Svoj pristanak možete vrlo jednostavno da date odgovorom na ovaj e-mail - odnosno slanjem praznog e-maila na ovu adresu te vas molimo da izdvojite par minuta svog vremena i da to i učinite.

 

Vaš pristanak možete u svakom trenutku da povučete i da se odjavite. Najlakši način za odjavu je da kliknete na naznačeni link na dnu svakog newsletter-a. Na taj način će te biti automatski izbrisani sa liste primalaca newsletter-a. Takođe na istom tom linku možete ažurirati i menjati podatke koje delite sa nama.

Ukoliko imate pitanja u vezi ove objave ili želite da prestanemo da koristitimo vaše podatke o ličnosti, molimo vas da pošaljete e-mail našem timu za zaštitu podataka o ličnosti na zastitnik@kimtec.rs.

Svakako nam se možete javiti i pismeno na adresu: KimTec, Viline vode bb, Slobodna zona Beograd L12/3, Beograd.

Hvala vam na poverenju.

 

Kim Tec


Kim Tec

Mnogi kao jedan -
To smo naši partneri i mi!

Postanite deo našeg tima

MSGW računari
MS Industrial
VIVAX