KimTec Srbija

Pretraživanje

Pretraživanje

Sun Microsystems

M SAN Grupa, najveći distributer IT proizvoda i usluga od juna 2008. godine  je ovlašćeni distributer za Sun Microsystems proizvode za područja Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije.

Sklapanjem tog ugovora M SAN Grupa postaje distributer Sun Microsystems tehnoloških rešenja za desktop sisteme, x64 servere, sisteme za čuvanje podataka i softverski portfolio, uključujući tzv. Thinclient sisteme.
Kompanija Sun  Microsystems osnovana je 1982. godine, zapošljava više od 34 hiljade ljudi širom sveta. Danas je Sun jedna od najuticajnijih ICT svetskih kompanija, lider u području tehnologija za čuvanje podataka, rešenja za dostupnost podataka, sigurnost i virtuelizaciju. Svojim uslugama i rešenjima prisutni su u svim granama industrije, a njihov moto „Mreža je kompjuter“ nikad nije bio relevantniji nego danas. Potpisivanjem ugovora s M SAN Grupom, kompaniji Sun je to prvi iskorak na tržište naše regije. Ugovor o saradnji potpisali su Yiannis Kyriakides, Regional Manager i Miroslav Huzjak, član Upravnog odbora M SAN Grupe.
Sun Microsystem Inc. razvija tehnologiju koja je vodeća na globalnom tržištu. Vođeni vizijom -“Mreža je kompjuter“ – Sun provodi mrežnu participaciju pomoću deljenja inovacija, razvijanja zajednice i otvorenog izvora.
Sun pruža raznovrsnost softvera, sistema, usluga i mikroelektronike koja pokreće svu potrošačku elektroniku, do alata za razvijanje aplikacija i trenutno najsnažniji datacenter.
Sunova brand jezgra uključuju i Java tehnološka platforma, Solaris operativni sistemi, MySQL database management sistemi, StorageTek UltraSPARC procesori.
Pružaju usluge potrošačima i individualnim programerima, kao i najvećim globalnim korporacijama. Njihove mrežne računarske platforme koriste se gotovo u svakom segmentu društva i pokreću neke od svetski poznatih pretraživanja, socijalnih mreža, zabave, finansijske usluge, proizvodnja, zdravstva, prodaje, vesti (novine), energetskih i inženjerskih kompanija - proširene sa jednim od svetski najvećih portfolia softvera i partnera.
Svakodnevno, kompanije i vlade širom sveta ostvaruju dobit koristeći Sun-ove tehnologije u vođenju poslova, njihovim rešenjima i poslovnom praksom omogućuju bolje performanse sa manje energije, hlađenja i zahtevima za prostorom. Sun osmišljava proizvode i usluge koji štede vreme i novac za one koji traže tehnologiju za kreiranje prilika. Danas više nego ikad: Mreža je Kompjuter
 

Neke činjenice o Sunu:
  • zaposlenih 34,440 u 160 zemalja širom sveta
  • 11,000 inovacija + patenata
  • 2 milijarde dolara godišnje ulažu u razvoj i istraživanje
  • 11.5 miliona Solaris licenci
  • 6 miliona Java razvojnih programa
  • jedna od najuticajnijih ICT svetskih kompanija
  • lider u području tehnologija za čuvanje podataka
  • godišnji prihodi od 13.8 milijardi dolara

Na Internetu: www.sun.com

Kim Tec

Mnogi kao jedan -
To smo naši partneri i mi!

Postanite deo našeg tima

MSGW računari
MS Industrial
VIVAX