KimTec Srbija

Pretraživanje

Pretraživanje

"Vaša pametna logistika" - što to znači?

Logistika je nauka i veština koja obuhvata upravljanje, usluge i aktivnosti kojima se osigurava podrška planovima i operacijama. Verovatno će nam poneko i zameriti što sami sebi dajemo atribute poput "pametan", iako možda nikada nije poslovao s nama. "Pametna logistika" nije narcisoidno opisivanje onoga što mislimo da jesmo, već moto onoga šta želimo biti - logistika koja ne samo podržava, veći i generiše planove i operacije. Naša misija je biti inovativna, "pametna" logistika na usluzi svojim partnerima.

"Pametna logistika" nije ono što jesmo, to nije niti odredište do kojeg možemo doći, već put kojim smo izabrali ići. Savremeni način poslovanja i ritam života, bez obzira na svu tehnologiju i neprestani razvitak ne osigurava nikome niti savršenstvo, niti nepogrešivost, niti prednost na tržištu. Jedino što je sigurno jesu sve brže promene, promene koje je sve teže pratiti, predviđati i preduhitriti.

U tom svetu promena i mi se menjamo - svoje propuste i greške smo spremni da priznamo, na njima učimo i odlučni smo ne ponavljati ih. Lepota partnerstva je u tome što su uspesi naših partnera ujedno radost i ponos njihove pametne logistike - preduzeća KimTec!

Naša vizija je vizija ekosistema u kojem svaki partner ima svoju, jedinstvenu vrednost i svojim doprinosom obogaćuje celu zajednicu. Naša uloga i cilj u tom ekosistemu - biti hranjiva podloga sistema iz koje njeni članovi mogu crpsti zamisli, proizvode, znanja i veštine pomoću kojih će izgraditi vlastite vrednosti.

Imate li ideju ili možda projekt, dođite nam s poverenjem i iznesite nam ga. Pomoć koju Vam možemo pružiti u realizaciji obuhvata projektovanje, nabavu, isporuku, izvedbu, održavanje, savetovanje i edukaciju od strane dokazanih i priznatih stručnjaka.

Kim Tec

Mnogi kao jedan -
To smo naši partneri i mi!

Postanite deo našeg tima

MSGW računari
MS Industrial
VIVAX