KimTec Srbija

Pretraživanje

Pretraživanje

Dobrodošli na web stranice preduzeća KIM TEC!

KIM TEC je preduzeće u sastavu M SAN Grupe, koja se tokom protekle decenije na regionalnom tržištu profilisala u području distribucije informatičkih proizvoda vodećih svetskih proizvođača. Naša je ponuda do sada obuhvatala hardver i softver, a usluge koje smo nudili zaokruživale su ponudu "pakovanih proizvoda".

Distribucija informatičkih proizvoda je naša primarna delatnost, a kako se potrebe i zahtevi tržišta - pa tako i naših partnera - menjaju, svoju delatnost proširujemo i na distribuciju IT proizvoda i usluga.

Naime, zadovoljiti kupca samo prodajom proizvoda nikada nije bilo dovoljno, međutim, danas je to postalo gotovo nemoguće. Prednost su počele da stiču, i u budućnosti će je imati samo one kompanije koje kupcu ne prodaju proizvod, već rešenje za njegovu poslovnu potrebu ili problem. Iz te činjenice proizlazi zahtev naših partnera da našu ponudu proizvoda upotpunimo i znanjima o projektovanju, implementaciji, održavanju i korištenju tih proizvoda u sklopu celokupnog rešenja. 

Pokazatelji analitičkih kompanija o razvoju IT tržišta govore o natprosečnom rastu područja sistemske integracije do 2008. godine. U skladu s takvim događanjima i predviđanjima, sa željom da svojim partnerima omogućimo što bolje rezultate u predstojećoj tržišnoj utakmici, ponudu usluga smo značajno obogatili. Sada našim partnerima, kao "pametna logistika" stojimo na raspolaganju edukacijom, savetovanjem, projektovanjem i podrškom informatičkim proizvodima.

Nadamo se da ćete kritički, ali i objektivno proći kroz naše nove stranice, pa stoga očekujemo i konstruktivne predloge, pohvale i dobronamerne kritike. Svoja mišljenja nam možete uputiti putem e-mail adrese webmastera, koja se nalazi na dnu svake stranice.

Rad na web stranicama nikada nije dovršen, ali trudićemo se da ih neprestano nadopunjujemo i usavršavamo, kako bi Vam bile od što veće koristi. Prema tome, unapred se radujemo Vašoj pomoći!

Postanite deo našeg tima


Kim Tec

Mnogi kao jedan.
To smo naši partneri i mi.

MSGW računari
MS Industrial
VIVAX