KimTec Srbija

Pretraživanje

Pretraživanje

MS Industrial

MS Industrial je kompanija sa delatnošću fokusiranom na dizajn i proizvodnju kompjuterskih komponenti i periferija sa ciljem ostvarivanja pozicije jedne od najpouzdanijih i nezavisnih kompanija u proizvodnji kompjuterskih komponenti i periferija.
Osnovan 1997. godine pod nazivom Kim Tec, MS Industrial je od kompanije koja proizvodi periferije, kućišta, MP3 playere i USB prenosne memorije narastao u internacionalnu kompaniju sa više od 700 različitih artikala.

Vođena ciljem da kupcima ponudi što konkurentnije proizvode, kompanija je preseljena u Kinu, pokrajinu Dongguan poznatu pod nazivom "svetska fabrika". Tada se naziv kompanije promenio u MS Industrial i započeta je promocija proizvoda našeg vlastitog brenda.
Danas, u našem sedištu u Changping Town, Donnguan, imamo više od 30 zaposlenih u različitim odsecima: razvoj i dizajn, prodaja, odsek transporta i špedicije, odsek za izradu i brigu o pakovanjima, kontrola kvaliteta, odsek finansija i računovodstva i naravno odsek proizvodnje koji broji više od 900 zaposlenih radnika.

Od tog trenutka pa sve do danas, kompanija razvija, proizvodi i predstavlja proizvode poslednje tehnologije i modernog dizajna kako na evropskom tako i na ostalim svetskim tržištima.
Naš uspeh pripisujemo polaganju najveće moguće pažnje na pouzdanost, visoki kvalitet, moderan dizajn i vrlo visoku brigu i podršku koju pružamo našim partnerima.
Insistiramo i posvećeni smo postizanju najviših industrijskih standarda kada se radi o detaljima, kvalitetu i pouzdanosti proizvoda.
Ponosni smo što smo postali službeni distributer Microsofta u Kini kao i na odličnu saradnju sa našim najvažnijim partnerima: M San Grupa, Gold Italia, Revolution Games, Ineed, Leiker, Assmann (Digitus), Mitsai, Highscreen, MB Sound…
Naši proizvodi, za koje posedujemo sve važne certifikate (CE, FCC, LVD i ostale), su prodavani širom sveta na različitim tržištima: Hrvatska, Srbija i Crna Gora, Italija, Nemačka, Portugalija, Španija, Velika Britanija, Turska, Rumunija, Mađarska, Alžir, Grčka, Argentina, Čile, Australija, Koreja…

Filozofija – temelj i struktura uspeha

Naša filozofija čini temelj i strukturu koji predstavljaju ključ našega uspeha.

Principi našeg poslovanja

Temeljne vrednosti MS Industrial kompanije su baza naših vodećih principa poslovanja:

  • Izvanredna podrška našim kupcima i partnerima
  • Visoko efektivna poslovna saradnja
  • Odgovornost
  • Inovativnost
  • Organizacija koja uči
  • Poverenje i poštovanje
  • Timski duh
  • Dobra radna atmosfera
  • Fokusiranost na partnere
  • Bogatstvo različitosti

 


Na internetu: www.ms-start.com

 

Postanite deo našeg tima


Katalog MS Industrial proizvoda

Kim Tec

Mnogi kao jedan.
To smo naši partneri i mi.

MSGW računari
MS Industrial
VIVAX